Activiteiten & Tours

Op zoek naar rust of avontuur? Boutique Hotel Peperpot biedt verschilldende tours en activiteiten aan waarmee je natuur, historie, cultuur, ontspanning en lekker eten allemaal vanuit een plek kan beleven.

natuurpark peperpot
surinaamse vogels

Ontdek per kano het Peperpot Natuurpark

Vanaf het hotel kunnen bezoekers wandelen of fietsen door en rondom het natuurpark. Ook is het mogelijk om vanaf het hotel met een kano door het natuurpark te varen. Dit kan zelfstandig of met gids.

tours peperpot
surinaamse vogels
surinaamese vogels

Spot de vele soorten exotische vogels

Suriname is een prachtig land voor een natuurreis en zeker voor wie houdt van vogels. Vanuit de achtertuin van het hotel kunt u direct het natuurpark in wandelen. Rondom het hotel en aan het water is het paradijs van verschillende soorten vogels.

tours hotel peperpot
tours hotel peperpot

Tours op maat

Tijdens uw verblijf kunnen wij complete tours en excursies voor u verzorgen. Wij werken lokaal met betrouwbare en gecertificeerde partners. U kunt kiezen uit verschillende dag- of meerdaagse tours. De avondwandeling in het Natuurpark onder leiding van een gids is een echte aanrader. Verder de stadstour naar Paramaribo en een bezoek aan Commewijne, Brownsberg, Jodensavanne, Nigiri & Bigi Pan en de dolfijnen behoren tot de vele mogelijkheden.

Bekijk beschikbaarheid

De ultieme Suriname beleving begint en eindigt bij Boutique Hotel Peperpot